Ινδονησιακή Σαλάτα Tempeh (Τέμ-πε)
Γρήγορη, πεντανόστιμη και χορταστική ινδονησιακή σαλάτα με πολλά παραδοσιακά συστατικά. Κατάλληλη για χορτοφάγους και vegans!
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρεται ιδανικά με ρύζι. Αντικαταστήστε τις καυτερες πιπεριές με γλυκές πιπεριές, εάν θέλετε να το κάνετε λιγότερο καυτερό. Για τους vegans που δεν καταναλώνουν το μέλι μπορούν να το αντικαταστήσουν με σιρόπι αγαύης (agave syrup).
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόψτε το tempeh σε μικρούς κύβους και τηγανίστε τους μέχρι να γίνουν τραγανοί.
-
2
Βράστε τα πράσινα φασολάκια και ενώστε τα με το tempeh.
-
3
Ψιλοκόψτε το σκόρδο, την πιπερόριζα και τις κόκκινες πιπεριές και προσθέστε τα στο tempeh.
-
4
Ανακατέψτε, με το χτυπητήρι του Frappe, το ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι με τη sambal oelek, τη σάλτσα σόγιας και το μέλι, και τέλος προσθέστε το και αυτό στο tempeh.
-
5
Ανακατέψτε τα όλα μαζί και η σαλάτα σας είναι έτοιμη... Καλή σας όρεξη!
Σχόλια (3)