Despoinis Maria Petrovasili
Despoinis Maria Petrovasili @cook_8501174
,Ελλάδα

Γρήγορη, πεντανόστιμη και χορταστική ινδονησιακή σαλάτα με πολλά παραδοσιακά συστατικά. Κατάλληλη για χορτοφάγους και vegans!

Λίγα μυστικά ακόμα

Σερβίρεται ιδανικά με ρύζι. Αντικαταστήστε τις καυτερες πιπεριές με γλυκές πιπεριές, εάν θέλετε να το κάνετε λιγότερο καυτερό. Για τους vegans που δεν καταναλώνουν το μέλι μπορούν να το αντικαταστήσουν με σιρόπι αγαύης (agave syrup).

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

2 με 4 άτομα
  1. 600 γρ. tempeh
  2. 300 γρ. πράσινα φρέσκα φασολάκια
  3. 10 γρ. κόκκινες πιπεριές (καυτερές)
  4. 2 σκελίδες σκόρδο
  5. 1 φρέσκο ​​κρεμμυδάκι
  6. 10 γρ. sambal oelek (σάλτσα από κόκκινες καυτερές πιπεριές με αλάτι, λεμονόχορτo ή lime)
  7. 30 ml σάλτσα σόγιας
  8. 40 ml μέλι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόψτε το tempeh σε μικρούς κύβους και τηγανίστε τους μέχρι να γίνουν τραγανοί.

  2. 2

    Βράστε τα πράσινα φασολάκια και ενώστε τα με το tempeh.

  3. 3

    Ψιλοκόψτε το σκόρδο, την πιπερόριζα και τις κόκκινες πιπεριές και προσθέστε τα στο tempeh.

  4. 4

    Ανακατέψτε, με το χτυπητήρι του Frappe, το ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι με τη sambal oelek, τη σάλτσα σόγιας και το μέλι, και τέλος προσθέστε το και αυτό στο tempeh.

  5. 5

    Ανακατέψτε τα όλα μαζί και η σαλάτα σας είναι έτοιμη... Καλή σας όρεξη!

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

july88
july88 @cook_8468542
Θα μας δώσεις λίγες πληροφορίες για το tempeh μιας και πιστευω ότι για τους περισσότερους είναι άγνωστο. Φαντάζομαι είναι κάτι σαν το τυρι tofu?

Από

Despoinis Maria Petrovasili
στις
,Ελλάδα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα