κύρια φωτογραφία συνταγής Ηπειρώτικη κασόπιτα ή αλλιώς χυτόπιτα
katerinouli
katerinouli @cook_8486006
Αθήνα,

Σαν γνήσια ηπειρώτισσα σας δίνω αυτή τη συνταγή και θα νιώσετε ότι ταξιδεύετε στα Ζαγοροχώρια, τρώγοντας ένα διαφορετικό είδος τυρόπιτας.

Λίγα μυστικά ακόμα

Καλή επιτυχία!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

47 Minutes
  1. 1 Φαρίναπ
  2. 1 γιαούρτι (οποιοδήποτε γιαούρτι)
  3. 1 πρέζα αλάτι
  4. 1 πρέζα πιπέρι
  5. 250 γρ. φέτα
  6. 3 κεσεδάκια γιαουρτιού νερό χλιαρό
  7. 1 κ.σ. λάδι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Aνακατεύω όλα τα υλικά μαζί πλην της φέτας.

  2. 2

    Μόλις γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα (χυλός), θρυματίζουμε τη μισή φέτα.

  3. 3

    Αδειάζουμε το μίγμα σε ρηχό ταψί μεγάλο και λαδωμένο.

  4. 4

    Θρυματίζουμε από πάνω την υπόλοιπη φέτα.

  5. 5

    Ρίχνουμε από πάνω 1/2 ποτηράκι του κρασιού λάδι.

  6. 6

    Ψήνουμε στην τελευταία σχάρα κάτω κάτω για μία ώρα στους 200 στις αντιστάσεις ή στους 180 στο αερόθερμο.

  7. 7

    Ο φούρνος να είναι προθερμασμένος.

Αντιδράσεις

Σχόλια (36)

Από

katerinouli
katerinouli @cook_8486006
στις
Αθήνα,