Ηπειρώτικη τυρόπιτα χωρίς φύλλο
Γρήγορη και νόστιμη για ορεκτικό και κάθε περίσταση.
Λίγα μυστικά ακόμα
Δεν την έχω δοκιμάσει τη συνταγή. Τη φτιάχνει όμως μια γνωστή και είναι πολύ καλή. Δοκιμάστε και πείτε τις εντυπώσεις σας
Υλικά
-
2 κεσεδάκια γιαούρτι (των 200 γραμμαρίων)
-
250 γραμμάρια μαργαρίνη ή βούτυρο
-
5 αβγά
-
1/2 κιλό τυρί φέτα
-
1/2 κιλό διάφορα τριμμένα τυριά
-
1 φλιτζάνι φαρίναπ
-
λίγο πιπέρι και ρίγανη ή δυόσμο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπωλ.
-
2
Βουτυρώνουμε ένα ταψί, απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 200 βαθμών μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια!
Σχόλια (32)