Ιταλικά κεφτεδάκια με σάλτσα και σπαγγέτι

32 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
knorr
knorr @cook_8501103
,

Λίγα μυστικά ακόμα

Αντί να τηγανίζετε τα κεφτεδάκια, μπορείτε να τα ψήσετε στο γκριλ.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4-6 άτομα
  1. 1 κύβο λαχανικών
  2. 1 πακέτο Croutons
  3. 1 κυβάκι μυρωδικών σκόρδο
  4. 1/4 φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα
  5. νερό
  6. ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
  7. Για τη σάλτσα
  8. 1 κύβο λαχανικών
  9. 1 ποτήρι λευκό κρασί
  10. 1 πακέτο σπαγγέτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε τον κιμά, τα Croutons, τον Κύβο Λαχανικών, το κυβάκι μυρωδικών Knorr σκόρδο και την παρμεζάνα, προσθέτοντας όσο νερό χρειάζεται για να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα.

  2. 2

    Στη συνέχεια το πλάθουμε σε μικρές μπάλες και τις αλευρώνουμε.

  3. 3

    Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια μέχρι να ροδίσουν.

  4. 4

    Τα μεταφέρουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

  5. 5

    Σε ένα κατσαρολάκι αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα.

  6. 6

    Μόλις πάρουν βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε τα κεφτεδάκια.

  7. 7

    Τα σιγοβράζουμε για 10-15 λεπτά.

  8. 8

    Αφού βράσουμε το σπαγγέτι, στραγγίζουμε και το μεταφέρουμε σε πιατέλα.

  9. 9

    Βάζουμε τα κεφτεδάκια στην άκρη της πιατέλας και πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

knorr
knorr @cook_8501103
στις
,
Πάθος για γεύση!
Δες περισσότερα