Ιταλικά κεφτεδάκια με σάλτσα και σπαγγέτι
Λίγα μυστικά ακόμα
Αντί να τηγανίζετε τα κεφτεδάκια, μπορείτε να τα ψήσετε στο γκριλ.
Υλικά
-
1/2 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
-
1 κύβο λαχανικών
-
1 πακέτο Croutons
-
1 κυβάκι μυρωδικών σκόρδο
-
1/4 φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα
-
νερό
-
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
-
Για τη σάλτσα
-
1 κύβο λαχανικών
-
1 ποτήρι λευκό κρασί
-
1 πακέτο σπαγγέτι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε τον κιμά, τα Croutons, τον Κύβο Λαχανικών, το κυβάκι μυρωδικών Knorr σκόρδο και την παρμεζάνα, προσθέτοντας όσο νερό χρειάζεται για να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα.
-
2
Στη συνέχεια το πλάθουμε σε μικρές μπάλες και τις αλευρώνουμε.
-
3
Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια μέχρι να ροδίσουν.
-
4
Τα μεταφέρουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
-
5
Σε ένα κατσαρολάκι αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα.
-
6
Μόλις πάρουν βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε τα κεφτεδάκια.
-
7
Τα σιγοβράζουμε για 10-15 λεπτά.
-
8
Αφού βράσουμε το σπαγγέτι, στραγγίζουμε και το μεταφέρουμε σε πιατέλα.
-
9
Βάζουμε τα κεφτεδάκια στην άκρη της πιατέλας και πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια