geor_stoi
geor_stoi @cook_8487635
θεσσαλονικη,

Νοστιμότατο φαγητό γάστρας στο φούρνο το οποιο πρώτη φορά έφαγα στην Βουλγαρία -μπανσκο- και το έφτιαξα και μονη μου με μικρές διαφοροποιήσεις! Πρωτότυπο, διαφορετικό και κυρίως νοστιμότατο και υγιεινό!

Λίγα μυστικά ακόμα

Καλή όρεξη!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 600 γρ. περίπου στήθος κότας
  2. 4 μεγάλα ξερά κρεμμύδια
  3. 1 κονσέρβα μεγάλη μανιτάρια
  4. λάδι, αλάτι, πιπέρι μαύρο, πιπέρι κόκκινο γλυκό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκίτσες μεσαίου μεγέθους.

  2. 2

    Κόβουμε τα κρεμμύδια όλα σε μισοφέγγαρα.

  3. 3

    Κόβουμε τις πιπεριές φλωρίνης σε ροδέλες (τα σποράκια τα βγάζουμε).

  4. 4

    Όλα τα παραπάνω τα ρίχνουμε μέσα στη γάστρα και προσθέτουμε τα μανιτάρια κονσέρβας (χωρίς το νερό που περιέχει η κονσέρβα), λίγο παραπάνω απο μισή κούπα λάδι και κατά προτίμηση σε ποσότητα αλάτι, πιπέρι μαύρο και λίγο πιπερι κόκκινο γλυκό.

  5. 5

    Βάζουμε το καπάκι στη γάστρα και το αφήνουμε στο φούρνο για 2 ώρες στους 200 βαθμούς! Δε χρειάζεται να ρίξετε καθόλου νερό, το λάδι και τα υγρα που βγαζουνε τα λαχανικά αρκούν!

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

voula24
voula24 @cook_8481548
φαινεται πολυ νοστιμη κ ευκολη!!!σιγουρα μια μερα θα την κανω κ θα επανελθω με πιρουνακια!

Από

geor_stoi
geor_stoi @cook_8487635
στις
θεσσαλονικη,