Καβουρμάς με αυγά
Ένας καταπληκτικός ουζομεζές για το χειμώνα
Λίγα μυστικά ακόμα
Εγώ προτιμώ καβουρμά της αλλαντοποιίας Ριζίων "Ηλιος" καθώς θεωρείται ο καλύτερος στον Έβρο
Υλικά
-
200 γραμμάρια καβουρμά (μοσχαρίσιο ή ανάμικτο πρόβιο με χοιρινό)
-
1 αυγό
-
1 μικρή ντομάτα σε φέτες
-
ελάχιστο μπούκοβο καυτερό
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τοποθετήστε το κομμάτι του καβουρμά σε ένα πιατάκι και κόψτε τον σε κύβους χωρίς να χαλάσετε το σχήμα του.
-
2
Τοπθετήστε τη ντομάτα πάνω στον καβουρμά.
-
3
Τηγανίστε το αυγό (μάτια) χωρίς να σφήξει πολύ ο κρόκος και τοποθετήστε το πάνω στο κομμάτι του καβουρμά.
-
4
Πασπαλίστε με το μπούκοβο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (5)