DonLoufas
DonLoufas @Chef_Kcharoglou

Ένας καταπληκτικός ουζομεζές για το χειμώνα

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ προτιμώ καβουρμά της αλλαντοποιίας Ριζίων "Ηλιος" καθώς θεωρείται ο καλύτερος στον Έβρο

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

3
  1. 200 γραμμάρια καβουρμά (μοσχαρίσιο ή ανάμικτο πρόβιο με χοιρινό)
  2. 1 μικρή ντομάτα σε φέτες
  3. ελάχιστο μπούκοβο καυτερό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τοποθετήστε το κομμάτι του καβουρμά σε ένα πιατάκι και κόψτε τον σε κύβους χωρίς να χαλάσετε το σχήμα του.

  2. 2

    Τοπθετήστε τη ντομάτα πάνω στον καβουρμά.

  3. 3

    Τηγανίστε το αυγό (μάτια) χωρίς να σφήξει πολύ ο κρόκος και τοποθετήστε το πάνω στο κομμάτι του καβουρμά.

  4. 4

    Πασπαλίστε με το μπούκοβο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (5)

Pinakidou Maria
Pinakidou Maria @cook_09071972
Το έχω φτιάξει άπειρες φορές με τον καβουρμά Ριζίων (καθ΄ότι ρίζες από Ρίζια) και είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!! Μπορεί να γίνει και με ομελέτα. Μπράβο σου για τη συνταγή!!!!

Από

DonLoufas
DonLoufas @Chef_Kcharoglou
στις