κύρια φωτογραφία συνταγής Κακαβιά
MariaV
MariaV @cook_8450101
,ΕΛΛΑΔΑ

Νοστιμη, υγιεινη, γεματη βιταμινες.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η πιο ωραια κακαβια γινεται με πετροψαρα (περκα, βακαλαο, κ.λ.π.)Για να ειναι η κακαβια πηχτη υπολογιζω στο 1 κιλο ψαρια - 800ml νερο.Για να μη διαλυθουν τα ψαρια χρησιμοποιω ζεστο νερο και επιπλεον αν εχω ενα σουρωτηρι που εφαρμοζει στην κατσαρολα θα ηταν χρησιμο να βρασω εκει τα ψαρια.Η συνταγη ειναι του κυριου Γιαννη Γκελντη.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

19 Minutes
  1. 1,5 κιλο διαφορα ψαρια για βραστα
  2. 1 μετριο κρεμμυδι
  3. 1 μεγαλη πατατα
  4. 1 ντοματα τριμμενη
  5. 1/2 ματσακι σελινο
  6. Λιγο ελαιολαδο
  7. Αλατι, πιπερι
  8. Χυμο απο ενα λεμονι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαριζω και πλενω τα ψαρια πολυ καλα.

  2. 2

    Καθαριζω τα λαχανικα, τα χοντροκοβω και τα ριχνω σε μια κατσαρολα με νερο.

  3. 3

    Αλατοπιπερωνω και τα αφηνω να βρασουν. Μολις μαλακωσουν οι πατατες, προσθετω τα ψαρια.

  4. 4

    Τα βραζω ολα μαζι για 20 λεπτα περιπου.

  5. 5

    Αφαιρω τα ψαρια,τα καθαριζω και τα μοιραζω σε μεριδες.

  6. 6

    Στη σουπα που εμεινε στην κατσαρολα προσθετω το λεμονι και σερβιρω πανω απο το ψαρι.

Αντιδράσεις

Από

MariaV
MariaV @cook_8450101
στις
,ΕΛΛΑΔΑ