Καλαμαράκια γεμιστά με φέτα
Για όσους θέλουν κάτι εύκολο και γρήγορο!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
χαμηλών υδατανθράκων
Για όσους θέλουν μπορούν την Καθαρά Δευτέρα (που πλησιάζει) να τα ψήσουν στα κάρβουνα!! ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!! Εμείς πάντως εδώ στην Κρήτη θα το κάνουμε!
Υλικά
-
1 κιλό καλαμάρια ολόκληρα (όχι ροδέλες)
-
αλάτι - πιπέρι
-
φέτα ή ότι άλλο τυρί σας αρέσει
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα καλαμάρια.
-
2
Έχουμε προθερμάνει τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
-
3
Θρυψαλίζουμε τη φέτα και βάζουμε λίγο πιπέρι.
-
4
Γεμίζουμε τα καλαμάρια και τα κλείνουμε με οδοντογλιφίδα.
-
5
Τα αλατίζουμε και τα βάζουμε στο φούρνο σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Μόλις ροδίσουν είναι έτοιμα!
Σχόλια (3)