κύρια φωτογραφία συνταγής Καλαμαράκια με ποικιλία φασολιών

Καλαμαράκια με ποικιλία φασολιών

100+ μάγειρες έχουν επισκεφτεί αυτή τη συνταγή
angel29
angel29 @cook_8458751
kalamata,ellada

Πολύ νόστιμο, θρεπτικό και πρωτότυπο φαγητό.  Ότι πρέπει για μέρες νηστείας.

Λίγα μυστικά ακόμα

Τα καλαμαράκια μπορεί να είναι είτε φρέσκα είτε κατεψυγμένα.  Επίσης το φαγητό γίνεται εξίσου νόστιμο και με σουπιές.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

60 Minutes
4 άτομα
  1. 500 γρ καλαμαράκια κομμένα σε ροδέλες
  2. 1 μεγάλο κρεμμύδι
  3. 2 πιπεριές πράσινες
  4. 2 πιπεριές κόκκινες Φλωρίνης
  5. 2 ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη
  6. 1 σακουλάκι φασόλια χάντρες κατεψυγμένα
  7. 1 κονσέρβα έτοιμα βρασμένα φασόλια κόκκινα
  8. αλάτι
  9. πάπρικα γλυκιά
  10. 2 1/2 ποτήρια νερό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε το λάδι να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τις πιπεριές, κομμένες στο μέγεθος που θέλουμε.  Ρίχνουμε το αλάτι το πιπέρι και την πάπρικα.

  2. 2

    Αφού μαραθούν τα υλικά προσθέτουμε τα κομμένα καλαμαράκια, την ντομάτα και το νεράκι, κλείνουμε την κατσαρόλα με το καπάκι και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα καλαμαράκια (περίπου μισή ώρα).

  3. 3

    Μόλις δούμε ότι έχουν μαλακώσει τα καλαμαράκια προσθέτουμε τα φασόλια χάντρες και αφήνουμε να βράσουν (αν δεν υπάρχει νερό προσθέτουμε λίγο για να βράσουν τα φασόλια, περίπου μισή ώρα ακόμα).

  4. 4

    Όταν είναι έτοιμες, μαλακές και οι χάντρες, ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα κόκκινα φασόλια - αφού τα έχουμε στραγγίσει από το ζωμό τους - και ανακατεύουμε.  Αφήνουμε να πάρει βράση και να μείνει το φαγητό με το λαδάκι του και σβήνουμε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

angel29
angel29 @cook_8458751
στις
kalamata,ellada