Καλαμαράκια με σάλτσα στην χύτρα ταχύτητας
Απλό, γρήγορο και τέλειο!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ζεσταίνουμε στην χύτρα το λάδι και σοτάρουμε τα τέσσερα πρώτα υλικά για 5 λεπτά.
-
2
Προσθέτουμε το σκόρδο και το κρασί και βράζουμε για λίγα λεπτά να εξατμιστεί το κρασί.
-
3
Προσθέτουμε των χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, σκεπάζουμε την χύτρα και όταν η βαλβίδα ανασηκωθεί χαμηλώνουμε την θερμοκρασία στο μισό και βράζουμε το φαγητό για 15 λεπτά.
-
4
Όταν η βαλβίδα πέσει το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (5)