Καλόγερος
Λίγα μυστικά ακόμα
Φυσικά τις μελιτζάνες τις ξεπικρίζουμε πρώτα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ετοιμάζουμε το κρέας όπως το κάνουμε κοκκινιστό.
-
2
Τηγανίζουμε τις μελιτζάνες που τις έχουμε κόψει σε φέτες.
-
3
Στρώνουμε τις μισές μελιτζάνες στο μεγάλο ταψί του φούρνου ή σε οποιοδήποτε άλλο μεγάλο ταψί.
-
4
Από πάνω ρίχνουμε τα μισό κρέας.
-
5
Στρώνουμε το ζαμπόν, από πάνω στρώνουμε το τυρί σε φέτες, από πάνω τη ντομάτα και τέλος την πιπεριά.
-
6
Έπειτα τοποθετούμε τις υπόλοιπες μελιτζάνες και επαναλαμβάνουμε την παραπάνω διαδικασία.
-
7
Τέλος πασπαλίζουμε με όσο τριμμένο τυρί θέλουμε.
-
8
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να λιώσει και να ροδίσει το τυρί.
Σχόλια