marymyt
marymyt @Mary_Savelou
,Ελλάδα

Λίγα μυστικά ακόμα

Φυσικά τις μελιτζάνες τις ξεπικρίζουμε πρώτα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

45 Minutes
  1. 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κυβάκια
  2. φέτες μελιτζάνες σε
  3. 1 πιπεριά σε λεπτές φέτες
  4. φέτες ζαμπόν σε
  5. φέτες τυρί τοστ
  6. φέτες ντομάτα σε
  7. τυρί τριμμένο που λιώνει

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ετοιμάζουμε το κρέας όπως το κάνουμε κοκκινιστό.

  2. 2

    Τηγανίζουμε τις μελιτζάνες που τις έχουμε κόψει σε φέτες.

  3. 3

    Στρώνουμε τις μισές μελιτζάνες στο μεγάλο ταψί του φούρνου ή σε οποιοδήποτε άλλο μεγάλο ταψί.

  4. 4

    Από πάνω ρίχνουμε τα μισό κρέας.

  5. 5

    Στρώνουμε το ζαμπόν, από πάνω στρώνουμε το τυρί σε φέτες, από πάνω τη ντομάτα και τέλος την πιπεριά.

  6. 6

    Έπειτα τοποθετούμε τις υπόλοιπες μελιτζάνες και επαναλαμβάνουμε την παραπάνω διαδικασία.

  7. 7

    Τέλος πασπαλίζουμε με όσο τριμμένο τυρί θέλουμε.

  8. 8

    Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να λιώσει και να ροδίσει το τυρί.

Αντιδράσεις

Από

marymyt
marymyt @Mary_Savelou
στις
,Ελλάδα