κύρια φωτογραφία συνταγής Καλοκαιρινή δροσιά
Liza
Liza @cook_220964
Νίκαια,ελλάδα

ζελες - ψυγειου

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλουμε μπορούμε να την φτιάξουμε και με άλλα φρούτα. μπορούμε ακόμα και να τη διακοσμίσουμε με φρούτα που θα τεριάζουν.Αυτή η συνταγή είναι σχεδόν ίδια με αυτές για ζελέ, η διαφορά είναι ότι, σε αυτή το φρούτο πολτοποιήται.Είναι η δεύτερη φορά που την κάναμε σήμερα στο μαγαζί και είχε επιτυχία!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

περιπου 6 φορμάκια
  1. 1 κουτί ανανά (κονσέρβα) με το χυμό του
  2. 1 κουπα ζάχαρη
  3. 3 κουτ. σουπ. ζελατίνη (σε σκόνη)
  4. 2 κούπες χυμό πορτοκάλι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πολτοποιούμε τον ανανά με το χυμό του, στο μούλτι.

  2. 2

    Σε ένα μπολ βαζουμε το χυμό πορτοκάλι, τον πολτοποιημένο ανανά, ζεσταίνουμε λίγο νερό και δυαλίουμε τη ζελατίνη, το ρίχνουμε στον πολτό του ανανά και του πορτοκαλιού, ρίχνουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε.

  3. 3

    Το βάζουμε για 3 λεπτά στη φωτιά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.

  4. 4

    Έπειτα το βγάζουμε απο τη φωτιά και γεμίζουμε φορμάκια για ζελέ ή μια μεγάλη φόρμα και το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πύξει.

Αντιδράσεις

Σχόλια

Rozana200406
Rozana200406 @cook_8471543
Εμενα γενικως δε μ αρεσει ο ανανας..ομως με το πορτοκάλι ήταν καλός συνδιασμός συν για την ευκολία και πρωτοτυπία του.Θα το ξανακάνω με φρούτα της προτίμησης μου και θα προσθέσω μάλλον το πηρουνάκι που σου φαγα:)

ομως εμφάνιση σκίζει,τι λες?

Από

Liza
Liza @cook_220964
στις
Νίκαια,ελλάδα