Ρηνιώ
Ρηνιώ @cook_8451008
Ολλανδία,

Δροσερό επιδόρπιο με φρούτα και ελαφρύ σιροπάκι.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 2 ροδάκινα
  2. 4 βανίλιες (φρούτο)
  3. 1 σφηνάκι γλυκό σαμιώτικο κρασί
  4. ζάχαρη κατά βούληση

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλέουμε καλά τα φρούτα.

  2. 2

    Κόβουμε το κάθε κερασάκι στα δύο και πετάμε τα κουκούτσια.

  3. 3

    Κόβουμε τα ροδάκινα σε κυβάκια.

  4. 4

    Κόβουμε στα 4 τις βανίλιες.

  5. 5

    Τοποθετούμε όλα τα φρούτα σε μεγάλο μπολ και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη, προσθέτοντας το κρασί.

  6. 6

    Αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον μια ώρα να βγάλουν τα ζουμάκια τους και να δέσουν οι γεύσεις.

  7. 7

    Σερβίρουμε σε μπωλάκια είτε σκέτη τη φρουτοσαλάτα μας είτε συνοδεία γιαουρτιού/σαντιγύς.

Αντιδράσεις

Από

Ρηνιώ
Ρηνιώ @cook_8451008
στις
Ολλανδία,
Kitchen-addict τα τελευταία χρόνια! Αυτό τα λέει όλα νομίζω! Μπορεί να έχω χίλια δυο άλλα πράγματα να ασχοληθώ, πάντα είμαι πρόθυμη να ετοιμάσω ένα γλυκό (τους έχω αδυναμία!!!) ή ένα ωραιότατο παραδοσιακό ή πιο...πειραγμένο πιάτο-πάντα ακολουθώντας πειράματα που έχουν δοκιμάσει άλλοι πρώτα, δεν έχω φτάσει σ'αυτό το επίπεδο αυτοπεποίθησης στην κουζίναPPΣτο site αυτό δεν έχω βρει μόνο τις καλύτερες μαγείρισσες, αλλά και τις πιο πρόθυμες να βοηθήσουν τις νέες στο...άθλημα, καθώς και μια γλυκύτατη παρέα να περνάει πιο εποικοδομητικά η ώρα που κολλάω στο pc!
Δες περισσότερα