κύρια φωτογραφία συνταγής Καλτσούνια τα νηστίσιμα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 1/2 κ αλεύρι
  2. 1 κουτ/κι ρογιαλ μπαικιν
  3. 3 κουτ σούπας ζάχαρη
  4. 1 φλυτ ταχίνι κανελλα
  5. 1 φλυτ μαρμελάδα
  6. 1 φλυτ σταφίδα ξανθή
  7. 1 φλυτ καρυδόψιχα
  8. 1/2 φλυτ φρουιγκλασε
  9. Ανθόνερο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύετε τα 4 πρώτα υλικά και τρίβετε το μείγμα με τα δαχτυλα. Το υγραίνετε με μερικές κουταλιες νερό. Ζυμωνετε ελαφρα.

  2. 2

    Πιάνετε ποσότητα σαν 2 μεγαλα καρύδια και το ανοίγετε σαν το πιατάκι του τσαγιου.

  3. 3

    Ανακατευτε τη μαρμελάδα, τη σταφιδα, τη καρυδόψιχα, τα φρουι γλασε και βάζετε μια κουταλιά πανω στο δίσκο ζύμης, βρεχετε τις άκρες και διπλώνετε σαν μισοφέγγαρο. Πιέστε και με πιρούνι να κλείσουν καλά.

  4. 4

    Το ψήσιμο σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτα. Τα ραντιζετε με ανθόνερο οταν ψηθούν και τα τυλιγετε με άχνη.

Αντιδράσεις

Σχόλια (6)

ASTERI
ASTERI @cook_8449496
Τέλεια!!!!! Αλλά με τι μπορώ να αντικαταστήσω το ταχίνι κανέλλα;

Από

NTINA
NTINA @cook_8528225
στις
ΠΕΙΡΑΙΑΣ