Κανελόνια γεμιστά
Εύκολο, νόστιμο και χορτοφαγικό φαγητό.
Λίγα μυστικά ακόμα
Λίγη μουστάρδα στη σάλτσα θα δώσει μια πολύ ενδιαφέρουσα γεύση και πολύ ωραία μυρωδιά. ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα κανελόνια δεν χρειάζονται προβράσιμο, θα μαγειρευτούν ομοιόμορφα στον φούρνο αρκεί η σάλτσα να μην είναι λίγη και εξατμιστεί αμέσως.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε το σπανάκι, το ψιλοκόβουμε, το βράζουμε, το στραγγίζουμε και το ανακατεύουμε καλά με το philadelpia μέχρι να γίνει μια ωραία κρέμα.
-
2
Γεμίζουμε τα κανελόνια με τη βοήθεια ενός μικρού κουταλιού.
-
3
Αλείφουμε το ταψί μας με ελαιόλαδο.
-
4
Τοποθετούμε τα κανελόνια και περιχύνουμε τη σάλτσα.
-
5
Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.
-
6
Μετά τα 15 λεπτά, το βγάζουμε και πασπαλίζουμε τα τυριά.
-
7
Το ξαναβάζουμε στο φούρνο για 8-10 λεπτά χωρίς το αλουμινόχαρτο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια