κύρια φωτογραφία συνταγής Κανελόνια γεμιστά

Κανελόνια γεμιστά

7 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
little stone
little stone @cook_8500089

Εύκολο, νόστιμο και χορτοφαγικό φαγητό.

Λίγα μυστικά ακόμα

Λίγη μουστάρδα στη σάλτσα θα δώσει μια πολύ ενδιαφέρουσα γεύση και πολύ ωραία μυρωδιά. ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα κανελόνια δεν χρειάζονται προβράσιμο, θα μαγειρευτούν ομοιόμορφα στον φούρνο αρκεί η σάλτσα να μην είναι λίγη και εξατμιστεί αμέσως.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 1 πακέτο κανελόνια
  2. 250 γρ. σπανάκι
  3. διάφορα τριμμένα τυριά ή κασέρια
  4. λίγο ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε το σπανάκι, το ψιλοκόβουμε, το βράζουμε, το στραγγίζουμε και το ανακατεύουμε καλά με το philadelpia μέχρι να γίνει μια ωραία κρέμα.

  2. 2

    Γεμίζουμε τα κανελόνια με τη βοήθεια ενός μικρού κουταλιού.

  3. 3

    Αλείφουμε το ταψί μας με ελαιόλαδο.

  4. 4

    Τοποθετούμε τα κανελόνια και περιχύνουμε τη σάλτσα.

  5. 5

    Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.

  6. 6

    Μετά τα 15 λεπτά, το βγάζουμε και πασπαλίζουμε τα τυριά.

  7. 7

    Το ξαναβάζουμε στο φούρνο για 8-10 λεπτά χωρίς το αλουμινόχαρτο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

little stone
little stone @cook_8500089
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα