κύρια φωτογραφία συνταγής Κανελόνια με κιμά και πιπεριές
Γωγώ !!!!!
Γωγώ !!!!! @manioula
,ΕΛΛΑΔΑ

Είναι ένα υπέροχο λαχταριστό φαγητό σ'αυτούς που αρέσουν τα ζυμαρικά. Δοκιμαστε το και πείτε μου την γνώμη σας. Θα περιμένω

Λίγα μυστικά ακόμα

Η γέμιση πρέπει να ναι σχετικά πηχτή για να μη χύνεται από τα κανελλόνια. Αφήστε τη γέμιση να κρυώσει και μετά γεμίζετε τα κανελλόνια. Έτσι δεν θα καείτε και δεν θα σπάσουν τα κανελλόνια.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

55 Minutes
4 άτομα
  1. 250 gr κανελόνια
  2. 350 gr κιμά μοσχαρίσιο
  3. 400 gr ψιλοκομμένες ντομάτες
  4. 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  5. 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  6. 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  7. 1 κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  8. 3/4 φλιτζ.ελαιόλαδο
  9. 2 κουταλακιά βούτυρο
  10. 1 φλιτζάνι τριμμένο ρεγκάτο - παρμεζάνα (άν εχετε παρμεζάνα διαφορετικά μόνο ρεγκάτο)
  11. αλάτι - πιπέρι
  12. Σάλτσα
  13. 400 gr ψιλοκομμένη τομάτα
  14. 2 φλιτζάνια τοματοχυμό
  15. 2 σκελίδες σκόρδο
  16. 4 κουταλάκια μαϊντανό
  17. 1 κουταλάκι ζαχαρη
  18. 3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

     Σωτάρετε το κρεμμύδι, προσθέτετε τον κιμά και τηγανίζετε ελαφρά.

  2. 2

    Στην συνέχεια προσθέτετε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τις πιπεριές κομένες, αλάτι, πιπέρι και στη συνέχεια βράζετε για άλλα 30 λεπτά σε σιγανή φωτιά.

  3. 3

    Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει προσθέτετε το ρεγκάτο και την παρμεζάνα και ανακατεύετε.

  4. 4

    Βράζετε όλα τα υλικά της σάλτσας σε χαμηλή θερμοκρασία για περίπου 20 λεπτά.

  5. 5

    ΜετάΣτην συνέχεια γεμίζετε τα κανελόνια και τα τοποθετείτε σ'ένα ταψί.

  6. 6

    Περιχύνετε τη σάλτσα και τα σκεπάζετε με ένα καπάκι ή με αλουμινόχαρτο και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

  7. 7

    Αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο πασπαλίζετε με το ρεγκάτο και ψήνετε για άλλα 10 λεπτά.

  8. 8

    Καλή επιτυχία.

Αντιδράσεις

Σχόλια (21)

αχορταγη
αχορταγη @cook_8458315
Αμάααααααν! Και έλεγα να κάνω φαγητό και νά\'χω και για αύριο.. Εξαφανίστηκαν! Μ\'αρέσουν πολύ οι πιπεριές γενικά, αλλά δεν τις είχα χρησιμοποιήσει ποτέ στα κανελόνια. Πάρα πολύ ωραία η συνταγή σου, μπράβο!

Από

Γωγώ !!!!!
στις
,ΕΛΛΑΔΑ
την αγαπώ πάρα πολύ!!!! η αγάπη μου για τη ζαχαροπλαστική είναι μοναδική !!!! αλλά και την αλμυρή μαγειρική!!!!!
Δες περισσότερα