κύρια φωτογραφία συνταγής Κανελόνια πατάτας με κοτόπουλο
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 μερίδες
  1. 1 κρεμμύδι ξερό χοντροκομμένο
  2. 1 καρότο χοντροκομμένο
  3. 300 γρ. ντοματάκι ψιλοκομμένο
  4. 1 ξύλο κανέλας
  5. 4 μπαχάρια
  6. 1 ποτήρι νερό
  7. 100 ml ελαιόλαδο
  8. αλάτι
  9. πιπέρι
  10. Για τα κανελόνια πατάτας
  11. 3 μεγάλες και μακριές πατάτες
  12. 2 καρότα κομμένα σε λωρίδες λεπτές
  13. 2 κολοκύθια κομμένα σε λωρίδες λεπτές
  14. 100 γρ. ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο. Προσθέτουμε το καρότο και το κρεμμύδι ψιλοκομμένα και ανακατεύουμε καλά.

  2. 2

    Έπειτα ρίχνουμε την ντομάτα και ένα λεπτό αργότερα προσθέτουμε την κανέλα, τα μπαχάρια, ένα ποτήρι νερό, λίγο αλατοπίπερο και το αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά για μία ώρα.

  3. 3

    Μόλις είναι έτοιμο, παίρνουμε τα μπούτια και τα ξεψαχνίζουμε.

  4. 4

    Πλένουμε, καθαρίζουμε, κόβουμε σε πολύ λεπτές μακριές φέτες και ζεματίζουμε για δευτερόλεπτα την πατάτα σε καυτό νερό.

  5. 5

    Παίρνουμε μια από τις φέτες της πατάτας, τοποθετούμε λίγη ποσότητα από τα καρότα και τα κολοκύθια και λίγο από το ξεψαχνισμένο κοτόπουλο και αφού την τυλίξουμε, την τηγανίζουμε.

  6. 6

    Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία για όλες τις φέτες της πατάτας.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (5)

Ναυσικά
Ναυσικά @nafsika
Πολύ ενδιαφέρουσα εκδοχή! Στο φούρνο να γίνεται άραγε?

Από

ΚΕΡΑΣΑΚΙ
ΚΕΡΑΣΑΚΙ @cook_8453613
στις
,ΕΛΛΑΔΑ