κύρια φωτογραφία συνταγής Καπνιστό κοτόπουλο με Philadelphia

Καπνιστό κοτόπουλο με Philadelphia

annOulaaaa
annOulaaaa @cook_8483925
Melbourne, Australia,Ελλάδα

Είναι μια εύκολη και γρήγορη συνταγή.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 κ.σ. λάδι
  2. 1 μεγάλο κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
  3. 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  4. 1 αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  5. πάπρικα
  6. ζωμός
  7. 2 ψιλοκομμένες ντομάτες
  8. PHILADELPHIA Light
  9. ψιλοκομμένος μαϊντανός για γαρνίρισμα
  10. λαχανικά στον ατμό για το σερβίρισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ζεστάνετε το μισό λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι με καπάκι, προσθέστε το κοτόπουλο και τσιγαρίστε για 3-4 λεπτά και από τις δύο πλευρές. Απομακρύνετε και αφήστε το στην άκρη.

  2. 2

    Ζεστάνετε το υπόλοιπο λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι για 2 λεπτά μέχρι να αρχίσει να μαλακώνει και στη συνέχεια προσθέστε το σκόρδο και μαγειρέψτε για ένα ακόμη λεπτό. Ρίξτε από πάνω το αλεύρι και την πάπρικα και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας για ένα λεπτό ακόμη.

  3. 3

    Ρίξτε αργά το ζωμό, ανακατεύοντας συνεχώς ώστε να αποφύγετε το σχηματισμό σβώλων και στη συνέχεια προσθέστε τις ντομάτες. Ξαναβάλτε το κοτόπουλο στο τηγάνι και αφήστε να σιγοβράσει σκεπάζοντας με το καπάκι για 15 λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί το κοτόπουλο και στο εσωτερικό.

  4. 4

    Προσθέστε μερικές κουταλιές σάλτσας σε ένα ξεχωριστό μπολ και χτυπήστε με philadelphia μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές.

  5. 5

    Ρίξτε το στο τηγάνι και καρυκεύστε κατά βούληση. Αφήστε το στη φωτιά για 2-3 λεπτά ακόμη.

  6. 6

    Σερβίρετε περιχύνοντας κάθε στήθος κοτόπουλου με τη σάλτσα και σκορπίζοντας από πάνω μαϊντανό.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

annOulaaaa
annOulaaaa @cook_8483925
στις
Melbourne, Australia,Ελλάδα