Καραμελωμένα κρεμμύδια στο πι και φι
Τα καραμελωμένα κρεμμυδάκια είναι τα αγαπημένα μου, ειδικά με χάμπουργκερ, χοτ-ντογκ, μπριζόλα. Είναι το τέλειο τόπινγκ!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάζουμε το κομμένο κρεμμύδι που έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες σχήμα μισοφέγγαρου και καλύπτουμε τα κρεμμύδια με νερό.
-
2
Αφού μαλακώσουν και είναι διάφανα ρίχνω το λάδι ανακατεύοντας συνεχώς, μετά προσθέτω την ζάχαρη, και τέλος την κετσαπ.
Σχόλια (17)