joey
joey @cook_8487559
New York, New York,

Τα καραμελωμένα κρεμμυδάκια είναι τα αγαπημένα μου, ειδικά με χάμπουργκερ, χοτ-ντογκ, μπριζόλα. Είναι το τέλειο τόπινγκ!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
4-6 ατομα
  1. 2 κ.γ ζαχαρη
  2. 1 κ.γ κετσαπ
  3. 1/2 κ.γ ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάζουμε το κομμένο κρεμμύδι που έχουμε κόψει σε λεπτές φέτες σχήμα μισοφέγγαρου και καλύπτουμε τα κρεμμύδια με νερό.

  2. 2

    Αφού μαλακώσουν και είναι διάφανα ρίχνω το λάδι ανακατεύοντας συνεχώς, μετά προσθέτω την ζάχαρη, και τέλος την κετσαπ.

Αντιδράσεις

Σχόλια (17)

mary_1
mary_1 @mary_eva
Όντως πολύ γεύστικο αυτό το συνοδευτικό! Εύστοχος ο χαρακτηρισμός στο "πι και φι"! Πράγματι σε λιγότερο από 10 λεπτά ήταν έτοιμα. Τα νόστιμα κρεμμυδάκια συνόδευσαν λουκάνικα με πουρέ.

Από

joey
joey @cook_8487559
στις
New York, New York,