Καραμελωμένες Πανσέτες
Μια ωραία καραμελωμένη γεύση με δεντολίβανο και ξύδι βαλσάμικο!
Λίγα μυστικά ακόμα
Απολαύστε το με ένα καλό κόκκινο κρασί!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Απλώνουμε τις πανσέτες σε ενα πιάτο και ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, λίγο κανέλα, το δεντρολίβανο και λιγο λάδι.
-
2
Αφήνουμε το αντικολητικό τηγάνι πάνω σε δυνατή φωτία να κάψει καλά και μετά ρίχνουμε τις πανσέτες για 1-2 λεπτά τις ψήνουμε πάνω-κάτω μετά χαμηλώνουμε τη φωτία και τις αφήνουμε αργα να ψηθούν. Στο τηγάνι δεν χρειάζετε να βάλουμε λάδι.
-
3
Όταν ετοιμασθούν ρίχνουμε λίγο κρασί στο τηγάνι και ανεβάζουμε την φωτία μεχρι να εξατμηστεί ολο το κρασί στη συνέχεια ριχνουμε το βαλσάμικο. Περιμενουμε μέχρι να εξατμηστεί και να αφήσει μια πηχτή σάλτσα.
Σχόλια (20)