Καρβέλι για πικνίκ
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόψτε το καρβέλι οριζόντια στα δύο και αδειάστε την περισσότερη ψίχα.
-
2
Με ένα βουρτσάκι αλείψτε το εσωτερικό του καρβελιού με 1 κ.σ. λάδι. Τυλίξτε το και διατηρείστε το ζεστό.
-
3
Σε μεγάλο τηγάνι τηγανίστε σε λίγο λάδι τα λουκάνικα και στραγγίστε τα σε χαρτοπετσέτες.
-
4
Προσθέστε άλλο λάδι, τηγανίστε τα κομματάκια πατάτας, το κρεμμύδι και τις πιπεριές για 3-5 λεπτά.
-
5
Ξαναβάλτε τα λουκάνικα στο τηγάνι, προσθέστε λίγο λάδι, αν χρειάζεται, χτυπείστε τα αυγά με το αλατοπίπερο και 2 κ.σ. νερό και ρίξτε τα στο τηγάνι.
-
6
Ψήστε την ομελέτα ξεκολλώντας την με σπάτουλα και με τη βοήθεια μιας επίπεδης πιατέλας αναποδογυρίστε την να ψηθεί κι από την άλλη πλευρά.
-
7
Τοποθετείστε την ομελέτα ανάμεσα στα κομμάτια του καρβελιού και τυλίξτε το με 3 φύλλα αλουμινόχαρτο. Θα μείνει ζεστό 3 ώρες.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια