Κάρυ
Το κάρυ είναι ένα ινδικό χαρμάνι καρυκευμάτων. Φτιάξτε κάρυ μόνες/οι σας!!! Απλά και γρήγορα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το μυστικό είναι τα "φρέσκα" υλικά! Προσοχή στην καυτερή πιπεριά. Ελέξτε την ποσότητα ανάλογα με τα γούστα σας. Κρατείστε το μισό και διορθώστε τη γεύση στο τέλος του μαγειρέματος προσθέτοντας λίγη αν θέλετε να γίνει πιο πικάντικο το φαγητό, βράζοντας άλλα 5'.
Υλικά
-
3-4 φασολάκια κάρδαμο
-
1 κ.γλ. γερό κόλιαντρο
-
3 ξυλάκια κανέλα
-
1/2 κ.γλ. κίμινο ακοπάνιστο
-
1-2 κ. γλ. ξερή κόκκινη πιπεριά
-
4 κ.γλ. φρέσκο τζίντζερ καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
-
1 κ.γλ. κούρκουμα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Απλά προσθέστε όλα τα υλικά στη συνταγή σας. Αν το φαγητό χρειάζεται τσιγάρισμα, σοτάρετε πρώτα τα καρυκεύματα 1-2' λεπτά σε μέτρια φωτιά για να ελευθερώσουν το άρωμά τους.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)