Καρυδάκια
Για τους λάτρεις της καρύδας
Λίγα μυστικά ακόμα
Από τις αγαπημένες συνταγές της γιαγιάς μου η οποία έβαζε 6 αυγά παρακαλώ!
Υλικά
-
1/2 kg καρύδα τριμμένη
-
4 αυγά
-
400 gr ζάχαρη
-
1 χούφτα σιμιγδάλι ψιλό
-
αμύγδαλα (άψητα, αποφλοιομένα)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά εκτός από τα αμύγδαλα ως να γίνουν ζύμη (το σιμιγδάλι τελευταίο ώστε να καθορίσουμε την ποσότητα)
-
2
Τα πλάθουμε σε ατομικά τεμάχια και πάνω από το καθένα βάζουμε 1 αμύγδαλο
-
3
Τα βάζουμε στο φούρνο στους 180°C ώς να ξανθύνουν (ανάλογα με το μέγεθος - περίπου 25')
Σχόλια (6)