Καρυδάτα γεμιστά με μαρμελάδα
Αφράτες καρυδάτες μπουκιές με γέμιση μαρμελάδας. Απλα υπέροχες!
Λίγα μυστικά ακόμα
Πρέπει να τα διατηρήσουμε σε αεροστεγές σκεύος για να παραμείνουν φρέσκα.Αν θέλουμε μπορούμε να βαλούμε και αλλη γεύση μαρμελάδα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε τα ασπράδια στο μίξερ στη μεσαια ταχυτητα μέχρι να γίνουν κρέμα
-
2
Μετα βάζουμε μέσα τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να σφίξει
-
3
Σε ενα μπολ βάζουμε τη κουβερτούρα, το κακάο, τα καρύδια, τη κανέλα και το ξύσμα και ανακατεύουμε
-
4
Βάζουμε τη μαρέγκα σε δύο δόσεις μέσα στο μπολ και ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα
-
5
Σε αντικολλητικό χαρτί φτιάχνουμε μπαλάκια με το κορνέ και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά
-
6
Οταν γίνουν τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα κολλάμε δυο δυο βάζοντας τη μαρμελάδα στη μέση
Σχόλια (7)