Καρμπονάρα εύκολη σε μία κατσαρόλα
Όποιος τη δοκίμασε έχει να το λέει!!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε κανονικά και σουρώνουμε τα ζυμαρικά χωρίς να τα κάψουμε με λάδι ή βούτυρο.
-
2
Στην κατσαρόλα που βράζαμε τα ζυμαρικά ρίχνουμε το λάδι και το μπέικον και το τσιγαρίζουμε.
-
3
Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το αλάτι.
-
4
Μόλις ζεσταθεί η κρέμα και πριν βράσει ρίχνουμε το παριζάκι.
-
5
Τέλος μόλις πάρει βράση, βγάζουμε από το μάτι την κατσαρόλα, ρίχνουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε να πιάσει η σάλτσα σε όλα τα μακαρόνια.
-
6
Σερβίρουμε αμέσως σε πιάτα και ρίχνουμε τυρί στο κάθε πιάτο.
Σχόλια (2)