κύρια φωτογραφία συνταγής Καρμπονάρα εύκολη σε μία κατσαρόλα
trouli!!!
trouli!!! @cook_8489006

Όποιος τη δοκίμασε έχει να το λέει!!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

22 Minutes
  1. ότι ζυμαρικά θέλουμε
  2. παριζάκι κομμένο σε κύβους κατά βούληση
  3. μπέικον κομμένο σε κύβους κατά βούληση
  4. 1 συσκευασία κρέμα γάλακτος (κανονικό μέγεθος) ανά πακέτο ζυμαρικών (500g)
  5. λίγο λάδι
  6. αλάτι
  7. Τυρί τριμμένο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε κανονικά και σουρώνουμε τα ζυμαρικά χωρίς να τα κάψουμε με λάδι ή βούτυρο.

  2. 2

    Στην κατσαρόλα που βράζαμε τα ζυμαρικά ρίχνουμε το λάδι και το μπέικον και το τσιγαρίζουμε.

  3. 3

    Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και το αλάτι.

  4. 4

    Μόλις ζεσταθεί η κρέμα και πριν βράσει ρίχνουμε το παριζάκι.

  5. 5

    Τέλος μόλις πάρει βράση, βγάζουμε από το μάτι την κατσαρόλα, ρίχνουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε να πιάσει η σάλτσα σε όλα τα μακαρόνια.

  6. 6

    Σερβίρουμε αμέσως σε πιάτα και ρίχνουμε τυρί στο κάθε πιάτο.

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

ΠΕΛΑΓΙΑ
ΠΕΛΑΓΙΑ @cook_8508941
Νοστιμη εκδοχη της καρμποναρας. Προσωπικα στο τελος εβαλα τα μακαρονια σε πυρεξ, τα πασπαλισα με τριμενο ρεγκατο και τα εψησα για 15 λεπτα στο φουρνο.

Από

trouli!!!
trouli!!! @cook_8489006
στις