Καρμπονάρα πολύ ελαφριά
Καρμπονάρα πολύ εύκολη και πολύ ελαφριά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Έχει σημασία το τυρί να είναι ρεγκάτο , όσες φορές έβαλα κάποιο άλλο τυρί δεν είχε το ίδιο αποτέλεσμα/γεύση Επίσης όποιος θέλει μπορεί να προσθέσει και μανιτάρια μαζί με το μπεικόν Ακόμα όταν σερβιριστεί μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον τυρί απο πάνω!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε και στραγγίζουμε τα μακαρόνια
-
2
Τα καίμε με το βούτυρο (μια κουταλιά κοφτή της σούπας είναι οκ)
-
3
Έχουμε κόψει το μπέικον σε κομματάκια (όσο μεγάλα ή μικρά θέλουμε)
-
4
Έτσι όπως έχουμε κάψει τα μακαρόνια με το βούτυρο μέσα στην κατσαρόλα ρίχνουμε το μπεικον χωρίς να το έχουμε τσιγαρίσει και τα ανακατέβουμε ώστε να πάει παντού
-
5
Ρίχνουμε τις κρέμες γάλακτος και το γάλα και ανακατεύουμε ελαφρά
-
6
Ρίχνουμε το τριμμένο ρεγκάτο και ανακατεύουμε καλά να ενωθεί με το τυρί, να 'δέσει'
-
7
Βάζουμε αλάτι και πιπέρι ανάλογα τα γούστα μας και ρίχνουμε και λίγο λιωμένο σκόρδο (πολύ λίγο ίσα ίσα να πάρει μυρωδιά)
-
8
Ανακατεύουμε πολύ καλά για τελευταία φορά
-
9
Το φαγητό είναι έτοιμο
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)