Κασερόπιτα με φύλλο κανταΐφι
Πανεύκολη και γρήγορη πιτούλα!! Μη διστάσετε να τη δοκιμάσετε!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να προσθέσουμε ζαμπόν ή μπέικον ή άλλα είδη τυριών.
Υλικά
-
400 γρ. φύλλο κανταΐφι
-
400 γρ. κασέρι τριμμένο
-
200 γρ. ρεγκάτο τριμμένο
-
4 αυγά
-
250 γρ. βούτυρο αγελάδος
-
1/2 λίτρο φρέσκο γάλα
-
λίγο δυόσμο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βουτυρώνουμε το πυρέξ.
-
2
Ανοίγουμε το μισό φύλλο ώστε να απλωθεί στο πυρέξ.
-
3
Ανακατεύουμε τα τυρία και τον δύοσμο.
-
4
Ρίχνουμε τα 2/3 των τυρίων με τον δυόσμο και καλύπτουμε με το υπόλοιπο φύλλο.
-
5
Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα τυρία από πάνω.
-
6
Ζεσταίνουμε το βούτυρο και περιχύνουμε την πίτα. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και τα ρίχνουμε πάνω στην πίτα.
-
7
Ψήνουμε στους 180 μέχρι να ροδίσει (περίπου 45 λεπτά).
Σχόλια (7)