Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1/2 κλ. φυλλα κρουστας
  2. 1 βιταμ
  3. 500 γρ. γραβιερα μυτιληνης
  4. 500 γρ. γραβιερα κρητης
  5. 150 γρ. καπνιστο μετσοβονε
  6. 1,5 λιτρο γαλα
  7. 1,5 φλ. αλευρι
  8. 3 αυγα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λιωνουμε το βιταμ σε βαθια κατσαρολα

  2. 2

    Προσθετουμε το αλευρι,ανακατευουμε με συρμα μεχρι να ενσωματωθουν καλά

  3. 3

    Ριχνουμε το γαλα (ζεσταμενο) και ανακατευουμε μεχρι να δεσει ελαφρα

  4. 4

    Τριβουμε τα τυρια σε χοντρο τριφτη και τα προσθετουμε στη κρεμα

  5. 5

    Χτυπαμε ελαφρα τα αυγα και τα ριχνουμε και αυτα

  6. 6

    Ξεκιναμε και στρωνουμε τα φυλλα ενα-ενα σε λαδωμενο ταψι

  7. 7

    Απο το δευτερο φυλλο αρχιζουμε και αλοιφουμε τα φυλλα με τη κρεμα ενδοιαμεσα

  8. 8

    Φροντιζουμε επανω να τελειωσουμε με κρεμα

  9. 9

    Χαραζουμε τη πιτα και τη ψηνουμε στους 180 μεχρι να ψηθει η κρεμα απο πανω καλά

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (9)

Αντιγόνη
Αντιγόνη @cook_8449738
Μήπως να την λέγαμε τυρόπιτα και μάλιστα ανοιχτή? Γιατί κασερόπιτα δεν είναι, εκτός αν με την λέξη κασέρι εννοούμε κάθε τύπο τυριού..

Από

λωξαντρα
λωξαντρα @cook_8451992
στις