Κασερόπιτα με κρέμα
Υλικά
-
1/2 κλ. φυλλα κρουστας
-
1 βιταμ
-
500 γρ. γραβιερα μυτιληνης
-
500 γρ. γραβιερα κρητης
-
150 γρ. καπνιστο μετσοβονε
-
1,5 λιτρο γαλα
-
1,5 φλ. αλευρι
-
3 αυγα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιωνουμε το βιταμ σε βαθια κατσαρολα
-
2
Προσθετουμε το αλευρι,ανακατευουμε με συρμα μεχρι να ενσωματωθουν καλά
-
3
Ριχνουμε το γαλα (ζεσταμενο) και ανακατευουμε μεχρι να δεσει ελαφρα
-
4
Τριβουμε τα τυρια σε χοντρο τριφτη και τα προσθετουμε στη κρεμα
-
5
Χτυπαμε ελαφρα τα αυγα και τα ριχνουμε και αυτα
-
6
Ξεκιναμε και στρωνουμε τα φυλλα ενα-ενα σε λαδωμενο ταψι
-
7
Απο το δευτερο φυλλο αρχιζουμε και αλοιφουμε τα φυλλα με τη κρεμα ενδοιαμεσα
-
8
Φροντιζουμε επανω να τελειωσουμε με κρεμα
-
9
Χαραζουμε τη πιτα και τη ψηνουμε στους 180 μεχρι να ψηθει η κρεμα απο πανω καλά
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (9)