DonLoufas
DonLoufas @Chef_Kcharoglou

Μια ακόμη συνταγή από το σεμινάριο οθωμανικής κουζίνας του Αρχιμάγειρα Kemal Canturk.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 μερίδες
  1. 0,5 κιλά ντομάτες
  2. 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
  3. 1/4 ματσάκι μαϊντανό
  4. 60-70 γρ. αγγουράκι τουρσί
  5. χυμό από 125 γρ. λεμόνια
  6. 20 γρ. αλάτι
  7. 50 ml ελαιόλαδο
  8. 1 σκελίδα σκόρδο
  9. 1/2 πιπεριά κόκκινη
  10. 25 πάστα πιπεριάς ή ψημμένες πιπεριές φλωρίνης
  11. 35 ml σιρόπι ροδιού
  12. 50 γρ. φέτα
  13. 30 γρ. ελιές ροδέλα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε μικρά ζαράκια.

  2. 2

    Ρίχνουμε στο μπλέντερ το σιρόπι ροδιού, το χυμό λεμονιού, αλάτι, ελαιόλαδο, σκόρδο και πάστα πιπεριάς και κάνουμε ένα ντρέσσινγκ.

  3. 3

    Σερβίρουμε τα λαχανικά σε πιάτο με το ντρέσινγκ μαζί με φέτα σε κύβους μικρούς και ελιές.

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

Απόστολος Αθανασιάδης (LakySatan)
Απόστολος Αθανασιάδης (LakySatan) @lakis1969
Η συνταγή μου άρεσε πολύ!! Η φωτογραφία, τι σχέση έχει;Μοιάζει με μαγειρευτό!!!

Από

DonLoufas
DonLoufas @Chef_Kcharoglou
στις