κύρια φωτογραφία συνταγής Καταΐφι αλά κρεμ
vasilitsa
vasilitsa @cook_8470160
,

Ξετρελένει μικρόυς και μεγάλους.

Λίγα μυστικά ακόμα

Τρώγεται και μετα απο αρκετές μέρες αφού ζεσταθεί 2 λεπτά στον φούρνο μικροκυμμάτων...Αν τα υλικά σας φένονται πολλά, ελλατώστε τα. Αυτοσχεδιαστε και βάλτε ό,τι σας αρέσει.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 πακέτο καταιφι
  2. 250 γρ. γκούντα
  3. 250 γρ. μοτζαρέλα
  4. 150 γρ. φέτα
  5. 150 γρ. ρεγκάτο
  6. 200 γρ. μπέικον
  7. 150 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
  8. 1 κρεμα γάλακτος μεγάλη
  9. 1 φλυτζανάκι του καφέ γάλα
  10. πιπερακι
  11. 2 κουταλιές λάδι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τσιγαρίζουμε μανιτάρια και μπέικον στο λαδάκι.

  2. 2

    Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε τα τυριά και βάζουμε και τα υλικά που τσιγαρίσαμε χωρίς το λάδι και το πιπεράκι..

  3. 3

    Σε ενα αντικολλητικό ταψί το οποίο έχουμε λαδώσει βάζουμε το μισό καταιφι, έπειτα βάζουμε το μείγμα μας και μετά σκεπάζουμε με το υπόλοιπο καταιφι.

  4. 4

    Χτυπάμε για λιγο με σύρμα τα αυγα, την κρέμα γάλακτος, το γάλα και λίγο πιπεράκι και έπειτα περιχυνουμε το καταίφι.

  5. 5

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο μέχρι να ροδίσει.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (7)

glykoula
glykoula @Harisiro1982
Να ρωτησω κατι, φαινετε υπεροχη, ειχα ξαναφτιαξει τυροπιτα με καταιφι,αλλα μπορουμε να αλλαξουμε με κατι την κρεμα γαλακτος? με ιδια ποσοτητα γαλα μηπως?\r\n

Από

vasilitsa
vasilitsa @cook_8470160
στις
,