Κατσικάκι καπαμά
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σοτάρουμε το σπανάκι με το κρεμμύδι για 5 λεπτά. Πλένουμε το ρύζι και το ρίχνουμε στο σπανάκι. Αλατοπιπερώνουμε.
-
2
Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό.
-
3
Σ' ένα ταψί τοποθετούμε το μπούτι αφού το αλείψουμε με λάδι και λεμόνι. Αλατοπιπερώνουμε και το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο. Αφήνουμε να ψηθεί για 1 ώρα περίπου.
-
4
Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και προσθέτουμε το μίγμα με το σπανάκι και 2 φλιτζάνια νερό με 1 κουταλιά πελτέ ντομάτας. Ρίχνουμε τις σταφίδες και αφήνουμε άλλα 30 λεπτά στο φούρνο στους 200 βαθμούς.
-
5
Σερβίρεται ζεστό.
Σχόλια (2)