Κεφαλάκι ζουμερό στη λαδόκολλα
Νόστιμος μεζές!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε το κεφαλάκι για 10-15΄ μαζί με τα φύλλα δάφνης.
-
2
Μόλις βγει το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και τα αλείφουμε με τη μαργαρίνη και το αλατοπίπερο.
-
3
Κόβουμε τα λαχανικά σε κύβους.
-
4
Παίρνουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα και βάζουμε τα λαχανικά, από πάνω το κεφαλάκι και σηκώνουμε τις άκρες και δένουμε σαν πουγκί.
-
5
Το βάζουμε σε ταψί με 1 ποτήρι νερό και το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο να μην παίρνει αέρα.
-
6
Το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα (ανάλογα με το φούρνο σας).
Σχόλια (7)