Διόρθωση συνταγής

Υλικά

68 Minutes
  1. 1 κεφαλάκι (αρνίσιο ή κατσικίσιο)
  2. 1-2 φύλλα δάφνης
  3. αλατοπίπερο
  4. 1/4 κούπας μαργαρίνη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε το κεφαλάκι για 10-15΄ μαζί με τα φύλλα δάφνης.

  2. 2

    Μόλις βγει το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και τα αλείφουμε με τη μαργαρίνη και το αλατοπίπερο.

  3. 3

    Κόβουμε τα λαχανικά σε κύβους.

  4. 4

    Παίρνουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα και βάζουμε τα λαχανικά, από πάνω το κεφαλάκι και σηκώνουμε τις άκρες και δένουμε σαν πουγκί.

  5. 5

    Το βάζουμε σε ταψί με 1 ποτήρι νερό και το σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο να μην παίρνει αέρα.

  6. 6

    Το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα (ανάλογα με το φούρνο σας).

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

Γιώργος Χρ.
Γιώργος Χρ. @cook_8479641
Νοστιμότατο!!! Η επόμενη δοκιμή θα είναι με γουρουνοκεφαλή...

Από

Pinakidou Maria
Pinakidou Maria @cook_09071972
στις
Αλεξανδρούπολη