Κεφτεδάκια γεμιστά με κασέρι
Τα παιδιά μου ξετρελαίνονται όταν τους τα φτιάχνω!!
Υλικά
-
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
-
300 γρ. κιμά χοιρινό
-
1 κρεμμύδι τριμμένο
-
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη (αν θέλετε)
-
1 αυγό
-
μαιντανό ψιλοκομμένο
-
2 φέτες ψωμί μπαγιάτικο μουσκεμένο και στυμμένο καλά
-
200 γρ. κασέρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
-
αλεύρι
-
2 ασπράδια χτυπημένα
-
αλάτι
-
πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε σ΄ενα μπωλ τα 7 πρώτα υλικά, αλάτι, πιπέρι και ζυμώνουμε καλά.
-
2
Παίρνουμε λίγο από το μείγμα, βάζουμε ένα κομματάκι κασέρι στο κέντρο και πλάθουμε.
-
3
Κατόπιν βουτάμε τα κεφτεδάκια στο αλεύρι, μετά στα ασπράδια και τέλος στη φρυγανιά.
-
4
Τα αφήνουμε για κανένα μισάωρο και ύστερα τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα για να στραγγίξουν.
Σχόλια (17)