Κεφτέδες πολίτικοι
Πεντανόστιμα κεφτεδάκια που αξίζει να δοκιμάσετε.
Υλικά
-
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
-
1/3 της κούπας φρέσκο κρεμυδάκι ψιλοκομμένο
-
1/2 κούπα ρύζι βρασμένο (να μαλακώσει χωρίς να λιώσει)
-
λίγο αλάτι και πιπέρι
-
200 γρ. φετα τρίμα
-
1/2 κουταλάκι μπαχάρι
-
2 αυγα
-
Για το πανάρισμα
-
2 κουταλιές λαδι
-
2 αυγά ελαφρά χτυπημένα
-
1/2 κούπα αλεύρι
-
1 κούπα γαλέτα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε σε ενα μπολ το λαδι με τα 2 αυγά.
-
2
Σε άλλο μπολ βάζουμε το αλεύρι με την φρυγανιά.
-
3
Ζυμώνω τα υλικά για τους κεφτεδες πλάθουμε και τα βουτάμε στο αυγόλαδο.
-
4
Μετά τα πανάρουμε στο αλεύρι με την φρυγανιά.
-
5
Τα αφήνουμε 10 λεπτά να σφίξουν και τα τηγανίζουμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια