Κέικ αλμυρό 2
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο ώσπου να αφρατέψει καλά.
-
2
Κατόπιν ρίχνουμε τα αυγά ένα- ένα και συνεχίζουμε να χτυπάμε καλά.
-
3
Στην συνέχεια προσθέτουμε το γάλα, το ζαμπόν (αφού πρώτα το έχουμε αλευρώσει λίγο), την φέτα και τις πιπεριές, αλάτι (όχι πολύ γιατί έχει και η φέτα), πιπέρι, ενώ ανακατεύουμε πολύ καλά.
-
4
Τέλος ρίχνουμε λίγη - λίγη την φαρίνα στο μείγμα.
-
5
Βουτυρώνουμε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ και αδειάζουμε το μείγμα μέσα. Το κουνάμε να πάει παντού.
-
6
Πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο τυρί φέτα και ψήνουμε στους 170οC για 1 ώρα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (12)