κύρια φωτογραφία συνταγής Κέικ ινδοκάρυδο

Κέικ ινδοκάρυδο

Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 2 ποτήρια αλευρι
  2. 1 ποτήρι ινδοκάρυδο
  3. 1 ποτήρι λάδι
  4. 3 κουταλάκια μπέικεν παουερ
  5. 1 ποτήρι ζάχαρη
  6. 1 ποτήρι γάλα (χλιαρό)
  7. 1 φακελάκι βανίλια
  8. Για το σιρόπι
  9. 2 ποτήρια ζάχαρη
  10. 2 ποτήρια νερό
  11. 1 κουτάλι λεμόνι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σπάζουμε τα αυγά σε ενα μπόλ και ξεχωρίζουμε τον κρόκο απο το ασπράδι.

  2. 2

    Χτυπάμε τον κρόκο με την ζάχαρη και αφου το κάνουμε ρίχνουμε το λάδι και το γάλα και ανακατεύουμε.

  3. 3

    Μετά ρίχνουμε το αλεύρι, το ινδοκάρυδο, το μπέικεν πάουερ και τη βανίλια.

  4. 4

    Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα, τη ρίχνουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε.

  5. 5

    Βάζουμε το μειγμα σε φόρμα και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς.

  6. 6

    Βάζουμε την ζάχαρη,το νερό και το λεμόνι σε 1 μπόλ και τα ανακατεύουμε.

  7. 7

    Οταν ψηθεί το κέικ ρίχνουμε το σιρόπι.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

blackrose17GM
blackrose17GM @cook_8462758
στις