Κέικ κρασάτο
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε το βούτηρο με τη ζάχαρη και μετά προσθέτουμε και τα αυγά.
-
2
Έπειτα προσθέτουμε και το κρασί, τις βανίλιες, το κακάο και την κανέλα.
-
3
Στο τέλος, βάζουμε το αλεύρι και κατόπιν την τρούφα.
-
4
Το βάζουμε σε βουτηρωμένη φόρμα του κέικ και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα.
-
5
Αφού κρυώσει απλώνουμε το γλάσο, αφού έχουμε λιώσει τα υλικά του γλάσου όλα μαζί σε χαμηλή φωτιά.
Σχόλια (10)
Θα βγει ή οχι?
Το βουτυρο θα πρεπει να ειναι σε θερμοκρασια δωματιου?