Κέικ μανταρίνι της κ. Βέφας
Κέικ μανταρινιού πολύ εύκολο κι αρωματικό!
Λίγα μυστικά ακόμα
Εγώ προτιμώ να κρυώνει το κέικ και μετά να βάζω οποιοδήποτε γλάσο παρόλα αυτά η συνταγή έλεγε μόλις βγει από τον φούρνο.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τα χτυπάμε όλα μαζί 4 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα στο μίξερ και αδειάζουμε το αφράτο μείγμα σε μεγάλη φόρμα κέικ.
-
2
Ψήνουμε το κέικ 1 ώρα στους 170 βαθμούς Κελσίου.
-
3
Ετοιμάζουμε το γλάσο και αλείφουμε τη επιφάνεια του κέικ μόλις βγει από το φούρνο.
Σχόλια