Κέικ μανταρίνι της κ. Βέφας

edessaia
edessaia @cook_8499006
,greece

Κέικ μανταρινιού πολύ εύκολο κι αρωματικό!

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ προτιμώ να κρυώνει το κέικ και μετά να βάζω οποιοδήποτε γλάσο παρόλα αυτά η συνταγή έλεγε μόλις βγει από τον φούρνο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

45 Minutes
  1. 250 γρ μαργαρίνη σοφτ
  2. 2 κούπες ζάχαρη
  3. 1 πακέτο αλεύρι φαρίνα
  4. 2/3 κούπας χυμό μανταρινιού
  5. 2 κουταλιές ξύσμα μανταρινιού
  6. Για το γλάσο
  7. 2 κούπες άχνη
  8. 3-4 κουταλιές χυμό μανταρινιού
  9. 1 κουταλιά ξύσμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τα χτυπάμε όλα μαζί 4 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα στο μίξερ και αδειάζουμε το αφράτο μείγμα σε μεγάλη φόρμα κέικ.

  2. 2

    Ψήνουμε το κέικ 1 ώρα στους 170 βαθμούς Κελσίου.

  3. 3

    Ετοιμάζουμε το γλάσο και αλείφουμε τη επιφάνεια του κέικ μόλις βγει από το φούρνο.

Αντιδράσεις

Σχόλια

maria_char
maria_char @cook_8499679
Πολύ νόστιμο και αρωματικό! Αντικατέστησα το βούτυρο με ελαιόλαδο και έγινε πολύ αφράτο!

Από

edessaia
edessaia @cook_8499006
στις
,greece