Κέικ με μερέντα

Μαγειρεύτηκε 9 φορές
maraki1989
maraki1989 @cook_8452335
,ellada

Μιαμ μιαμ..το έφτιαξα χθές και σε ένα απόγευμα είχε εξαφανιστεί! Το προτείνω σε όσους δεν μπορούν τα πολύ σοκολατένια κέικ γιατί στην ουσία είναι άσπρο και έχει λίγη μερέντα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλετε περισσότερη σοκολάτα μπορείτε αφού βγάλετε το κέικ από τον φούρνο να ρίξετε από πάνω κι άλλη μερέντα ώστε να λιώσει και να γίνει πιο σοκολατένιο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

58 Minutes
  1. 500 γρ. φαρίνα
  2. 250 γρ μαργαρίνη σοφτ
  3. 2 1/2 φλ. ζάχαρη
  4. 1 1/4 φλ. γάλα
  5. 2 βανίλιες

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε το βούτυρο την ζάχαρη και τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα και τις βανίλιες και χτυπάμε.

  2. 2

    Τέλος ρίχνουμε σιγά σιγά την φαρίνα ανακατεύοντας συγχρόνως.

  3. 3

    Μόλις γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα ρίχνουμε όσες κουταλιές μερέντας θέλουμε αλλά δεν ανακατεύουμε το σπρώχνουμε απλά μέσα στο μίγμα.

  4. 4

    Βάζουμε το μίγμα σε μια φόρμα ή ταψί και ψήνουμε για μια ώρα περίπου, σε προθερμασμένο φούρνο και στουσ 160 βαθμούς.

Αντιδράσεις

Cooksnaps (9)

Σχόλια (85)

karpanboula
karpanboula @cook_8452697
το εφτιαξα εχτεσ μοσχομυρισε το σπιτι τ ο μονο που δεν περιμενα να το ξεφορμαρω κ το απο πανω μου εμεινε στην φορμα γιατι βιαστηκα απο γευση δεν παιζετε εγω εβαλα κ χυμο ποτοκαλιου μεσα(1)και τριμενο αμυγδαλο με φουντουκι\r\nμπραβο για την συνταγη

Από

maraki1989
maraki1989 @cook_8452335
στις
,ellada