κύρια φωτογραφία συνταγής Κέικ μήλων το ανάποδο!
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

45 Minutes
  1. 2 φλυντζάνια αλεύρι που φουσκώνει
  2. 2 κουταλάκια Baking
  3. 3/4 φλυτζανιού ζάχαρη
  4. 4 κουτάλια φρούτου βούτυρο φυτικό
  5. 1 ποτήρι γάλα φρέσκο
  6. 2 κουταλιές μπράντυ
  7. ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΤΑΨΙΟΥ
  8. 3 κουταλάκια φρούτου βούτυρο
  9. 3 κουταλιές ζάχαρη
  10. 1 κουτ. κανέλα
  11. 4 μήλα κομένα φέττες
  12. 1/2 ποτήρι αμύγδαλα αλεσμένα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Στον πάτο ενός μέτριου στρογγυλού ταψιού βάζουμε τα 3 κουταλάκια βούτηρο λιωμένο, τη ζάχαρη, την κανέλα τα μήλα και τα αμύγδαλα.

  2. 2

    Μετά κτυπάμε καλά όλα τα υλικά για το κέικ και τα βάζουμε μέσα στο ταψί πάνω απο τα μήλα.

  3. 3

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40 λεπτά περίπου.

  4. 4

    Όταν το βγάλουμε απο το φούρνο το αναποδογυρίζουμε σε μια στρογγυλή πιατέλα. Το αφήνουμε να κρυώσει καλά και το σερβίρουμε με σαντιγύ ή και παγωτό βανίλια.

Αντιδράσεις

Σχόλια (5)

nikmpe
nikmpe @nikmpe77
ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΜΙΚΑΕΛΛΑ

Από

MIKAELLA
MIKAELLA @cook_8450226
στις
Zoopigi