Κέικ πατάτας
Κέικ με τις αγαπημένες όλων μας πατατούλες, εύκολο στην παρασκευή, ιδανικό για το πρωϊνό σας αλλά και για ελαφρύ βραδινό δείπνο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε στο μείγμα μαϊντανό.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι, τις πατάτες και τη φέτα.
-
2
Αφού ανακατέψουμε καλά προσθέτουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε κι αυτό.
-
3
Τέλος προσθέτουμε τις πατάτες κομμένες σε μικρούς κύβους (όσο ένα ζάρι) και τη φέτα τριμμένη με τα χέρια μας.
-
4
Ανακατεύουμε με την σπάτουλα και αδειάζουμε σε ταψί 28 εκ. το οποίο έχουμε λαδώσει ελαφρά.
-
5
Πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε περίπου για 45 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς. Καλή σας όρεξη.
Σχόλια (6)