Κέικ πορτοκαλάδας
Aφράτο κεΐκ!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Προσοχή η πορτοκαλάδα να ειναι με ανθρακικό, γιατί απο αυτό το συστατικό γίνεται το κεΐκ παρα πολύ αφράτο και κρατάει την φρεσκάδα του για πολλές μέρες.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά με την σειρά που είναι γραμμένα.
-
2
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε καλά μια φόρμα για κέικ και ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 50-60 λεπτά.
-
3
Ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε με άχνη.
Σχόλια (38)