MamaKiki
MamaKiki @cook_8451592

Ένα πολύ γρήγορο και κολασμένο κέικ!

Λίγα μυστικά ακόμα

Τα συστατικά της συνταγής είναι μετρημένα με ποτήρι ΝΕΡΟΥ!Η συνταγή που μου έδωσαν λέει 6 αυγά και 2και1/2 ποτήρια ζάχαρη. Είναι νομίζω μία καλή παραλλαγή για αυτούς που αγαπούν πολύ τη ζάχαρη.Στη φωτογραφία που βλέπετε, ξέχασα να κρατήσω τα ¾ του μίγματος, με αποτέλεσμα να δέσω το μίγμα με περισσότερο αλεύρι και να καλύψω με Ganache Crème. Αποτέλεσματο κέικ ‘‘έφυγε’’ σε μία μέρα!!Να προσθέσω επίσης ότι το κέικ αυτό δεν φουσκώνει πολύ. Καλή σας επιτυχία

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

43 Minutes
  1. 7 κ.σ. κακάο
  2. 1 ποτήρι νερό
  3. 1 και1/2 ποτήρι ζάχαρη
  4. 2 ποτήρια αλεύρι
  5. 3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λιώνουμε σε κατσαρόλα το βούτυρο, τη κουβερτούρα, το κακάο, τη ζάχαρη και το νερό.

  2. 2

    Κρατάμε ¾ του ποτηριού από το πιο πάνω μίγμα και στο υπόλοιπο ανακατεύουμε καλά το αλεύρι το οποίο έχουμε προηγουμένως ανακατέψει με το μπέικιν πάουντερ.

  3. 3

    Χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε στο μίγμα

  4. 4

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.

  5. 5

    Αφού ψηθεί και όταν έχει σχεδόν κρυώσει, ρίχνουμε από πάνω τα ¾ του μείγματος που είχαμε κρατήσει.

Αντιδράσεις

Από

MamaKiki
MamaKiki @cook_8451592
στις
http://ksfondantcakes.blogspot.gr/ https://www.facebook.com/KsfondantCakes
Δες περισσότερα