mitsaki
mitsaki @cook_8452373

Στα κεκάκια αυτά κυρίαρχη γεύση είναι η σοκολάτα, λόγω της ποσότητας του κακάο που περιέχουν.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι του Στέλιου Παρλιάρου. Εγώ τα έφτιαξα με "μαργαρίνη με ελαιόλαδο με 50% λιγότερα λιπαρά" και ήταν φανταστικά.Αν θέλουμε βυθίζουμε από ένα ξύλο κανέλας σε κάθε κεκάκι πριν ψηθεί...Καλή επιτυχία!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
12 κεκάκια
  1. 200 γρ. βούτυρο
  2. 200 γρ. αλεύρι
  3. 150 γρ. ζάχαρη
  4. 60 γρ. κακάο (6 κουταλιές σούπας)
  5. 60 γρ. γάλα (περίπου 1/4 φλυτζανιού)
  6. 1 κουταλάκι μπέικιν
  7. 1 κουταλάκι κανέλα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη στο μίξερ και προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά.

  2. 2

    Όταν το μίγμα αφρατέψει προσθέτουμε το γάλα.

  3. 3

    Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν και την κανέλα πάνω από το μίγμα του βούτυρου και ανακατεύουμε.

  4. 4

    Τοποθετούμε σε ατομικές φορμίτσες για muffins και πασπαλίζουμε αν θέλουμε με ζάχαρη τα κεκάκια.

  5. 5

    Ψήνουμε στους 180 για 15 λεπτά. Δοκιμάζουμε με μαχαίρι και αν δεν είναι έτοιμα αφήνουμε λίγο περισσότερο.

Αντιδράσεις

Σχόλια (11)

κλάκι
κλάκι @cook_8458495
Καλό θα είναι κορίτσια πριν δημοσιεύουμε τις συνταγές, να τις δοκιμάζουμε πρώτα. Δυστυχώς ο χρόνος ψησίματος ήταν λάθος και όταν ανοίγεις το φούρνο νωρίς τα κεκάκια κάθονται !!!!

Από

mitsaki
mitsaki @cook_8452373
στις