Κεράκι από μανταρίνι

Μαγειρεύτηκε 9 φορές
Always Kiss The Cook
Always Kiss The Cook @cook_8457397
,

Για όλα προνόησε η φύση!

Λίγα μυστικά ακόμα

Προαιρετικά, μπορούμε χωρίς να τρυπήσουμε το δεύτερο μισό, να το βάλουμε κάτω απο το άλλο με το φιτιλάκι και να το βάλουμε σε ένα μπωλάκι με νερό-έτσι έχουμε κεράκι που επιπλέει!Στολίστε το τραπέζι σας με το κεράκι την ώρα του φρούτου!Το ίδιο γίνεται με πορτοκάλι και λεμόνι. Το φυτιλάκι θα ανάβει όσο έχει λαδάκι. Την ιδέα τη πήρα βλέποντας κάμποσα βιντεάκια στο youtube!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 μανταρίνι με τη φλούδα
  2. 1 μαχαιράκι λαχανικών
  3. Λίγο ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Παίρνουμε ένα μανταρίνι και χαράζουμε στη μέση του περιμετρικά με ένα μαχαίρι λαχανικών τη φλούδα του. Το ξεφλουδίζουμε προσεχτικά και τώρα έχουμε 2 ημισφαίρια φλούδας μανταρινιού και τη σάρκα του ολόκληρη.

  2. 2

    Παίρνουμε το ημισφαίριο φλούδας με το κοτσανάκι, θα δούμε μέσα το φυσικό φιτίλι του. Ρίχνουμε 1 κγ ελαιόλαδο βρέχοντας και το φιτιλάκι.

  3. 3

    Ανάβουμε το φιτιλάκι. Στο άλλο μισό φλούδας μπορούμε να κάνουμε σχεδιάκια τρυπώντας το-εδώ δουλεύει η φαντασία μας και σκεπάζουμε το άλλο μισό με το φιτιλάκι, έτσι γίνεται σαν φαναράκι.

Αντιδράσεις

Cooksnaps (9)

Από

Always Kiss The Cook
στις
,