κύρια φωτογραφία συνταγής Κερκυραϊκή παστιτσάδα
maria_naousa
maria_naousa @cook_8471268
θεσσαλονικη,ellada

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

51 Minutes
  1. 800 γραμμάρια μοσχάρι
  2. 2 κρεμμύδια ξερά
  3. 1 κουταλάκι πιπέρι κόκκινο γλυκό
  4. 4 γαρύφαλλα
  5. 4 κόκκους μπαχάρι
  6. 2 δαφνόφυλλα
  7. 2/3 κούπας λαδι
  8. 1 κούπα σάλτσα ντομάτας
  9. 2 κούπες νερό
  10. αλάτι
  11. πιπέρι
  12. μακαρόνια για παστίτσιο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια με το μισό λάδι.

  2. 2

    Ρίχνουμε το μοσχαράκι και σωτάρουμε σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά.

  3. 3

    Ρίχνουμε το μπαχάρι, τα γαρύφαλλα, τα δαφνόφυλλα, την πάπρικα, το πιπέρι και τέλος το αλάτι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι, τη ντομάτα και το νερό και σιγοβράζουμε για μια ώρα.

  4. 4

    Στη συνέχεια βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό.

  5. 5

    Σερβίρουμε τα μακαρόνια με το μοσχαράκι και πασπαλίζουμε με κεφαλοτύρι.

Αντιδράσεις

Σχόλια (17)

ΠΕΛΑΓΙΑ 2
ΠΕΛΑΓΙΑ 2 @cook_8462120
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ! ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ΄ΓΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑ! ΝΟΣΤΙΜΟ ΠΙΑΤΟ, ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ! ΜΠΡΑΒΟ !

Από

maria_naousa
maria_naousa @cook_8471268
στις
θεσσαλονικη,ellada