Κιμαδόπιτα ρολό
Εύκολη, νόστιμη και πολύ όμορφη πίτα για μπουφέ!
Λίγα μυστικά ακόμα
Ωραία και γευστική θα γίνει η πίτα μας αν βάλουμε ψημμένες κόκκινες πιπεριές σε λωρίδες, εγώ έκανα μια πίτα με πράσινη πιπεριά και ωμό κιμά όπως λέει η συνταγή και με μαγειρεμένο κιμά όπως κάνουμε για μακαρόνια και κόκκινη πιπεριά!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά του κιμά καλά.
-
2
Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας πάνω σε λαδόκολλα στο ταψί του φούρνου μας.
-
3
Ρίχνουμε τον κιμά πάνω στο φύλλο και τον απλώνουμε με την βοήθεια ενός κουταλιού. Καλύπτουμε τον κιμά με όλο το τριμμένο τυρί, τέλος απάνω ρίχνουμε την πιπεριά.
-
4
Τυλίγουμε με την βοήθεια της λαδόκολλας σε ρολό αφράτο, χαράζουμε σταυρωτά το φύλλο ώστε να ψηθεί καλά ο κιμάς.
-
5
Λαδώνουμε καλά το ρολό-πίτα, αν θέλουμε πασπαλίζουμε με μαύρο ή άσπρο σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο τα πρώτα 15 λεπτά στους 200ο και έπειτα χαμηλώνουμε στους 180ο για 45' να ροδίσει.
Σχόλια (3)
ευχαριστούμε πολύ!