Κυπριακή αναρή με καρύδια, μέλι και κανέλλα
Ένα παραδοσιακό πιάτο από την Κύπρο! Φρέσκια, ανάλατη αναρή με μπόλικο μέλι, καρύδια και κανέλλα! 'Οτι πρέπει για πρωϊνό!
Λίγα μυστικά ακόμα
Σε περίπτωση που δεν βρείτε την κυπριακή αναρή μπορείτε να χρησιμοποίησετε μυζήθρα χωρίς αλάτι.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόψτε μεγαλά κομμάτια αναρής και περιχύστε τα με μπόλικο μέλι, κανέλλα και καρύδια!!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)