Κις λορέν 2
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε τη μαργαρίνη σε μπολ, αφαιρούμε 1 κουταλιά σούπας από αυτό και προσθέτουμε 1 κουταλιά γάλα.
-
2
Προσθέτουμε το αλεύρι,την παρμεζάνα, ανακατεύουμε και ζυμώνουμε μέχρι να εσωματωθουν καλά τα υλικά.
-
3
Σκεπάζουμε τη ζύμη με μεμβράνη και την αφήνουμε να ξεκουρασθεί για μισή - 1 ώρα.
-
4
Βάζουμε τη ζύμη μέσα σε ένα ταψί τάρτας νούμερο 28 ή 30 καλά βουτυρωμένο με τη μία κουταλιά βούτυρο, που κρατήσαμε και την ανοίγουμε με το χέρι ή σε αλευρωμένο πάγκο με τον πλάστη.
-
5
Όταν θα στρώσουμε τη ζύμη στο ταψί, θα φροντίσουμε να την ανεβάσουμε και στα πλαϊνά τοιχώματα.
-
6
Ψιλοκόβουμε το ζαμπόν, το μπέικον και τρίβουμε τη γραβιέρα.
-
7
Τα ανακατεύουμε καλά και τα ρίχνουμε πάνω στη ζύμη.
-
8
Κτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και τα ρίχνουμε πάνω στα άλλα υλικά.
-
9
Ψήνουνε στους 200 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.
Σχόλια (4)