Κις λορέν με πράσο
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε γλυκά τυριά, όπως έμενταλ, λίγο κίτρινο τυρί ή γραβιέρα γλυκιά.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ζυμώνουμε μια μαλακή ζύμη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί
-
2
Κόβουμε τα πράσα σε ροδέλες και τα σωτάρουμε με τα μανιτάρια. Προσθέτουμε αλάτι - πιπέρι
-
3
Στρώνουμε τη ζύμη στην ταρτιέρα και προσθέτουμε τα πράσα τα μανιτάρια και τα τυριά.
-
4
Χτυπάμε τα αβγά με την κρέμα γάλακτος και τα προσθέτουμε
-
5
Ψήνουμε στους 200 για 30 λεπτά (ψήσιμο μόνο με την κάτω αντίσταση).
Σχόλια (3)